Wat is de Mediaboerderij

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de boerderij!

De Mediaboerderij is een onafhankelijk en creatief media-adviesbureau dat bedrijven ondersteunt die niet over een vaste mediamanager en/of mediabureau beschikken. Vanuit de Mediaboerderij ondersteun en adviseer ik bedrijven met bewezen succes op het gebied van media en media-inkoop. Dit kan variëren van een van A tot Z media-advies (strategie, inkoop, executie en evaluatie) voor een ondernemer tot aan het ondersteunen van een marketingafdeling op mediagebied. De vertaling van marketing- en communicatiedoelstellingen naar mediastrategieën op zowel spot, branded content, TV en radio is mijn specialiteit. Daarnaast heb ik ervaring op het gebied van digital, print, influencer marketing, out of home en data. 
Zie mij als partner die je door het hele proces loodst als er vraagstukken en ideeën omgezet moeten worden naar praktische en realiseerbare crossmediale mediacampagnes. 

Net als op de boerderij: het proces van gras tot zuivel en van zaadje tot karbonaadje! 
Het hele proces vindt plaats op de boerderij, op één boerderij! 

Ik weet hoe de hazen lopen en als geen ander hoe je media efficiënter inzet en inkoopt. 

Dit resulteert in besparing en/of een verhoogde ROI voor mijn opdrachtgevers.

De Mediaboerderij is geen mediabureau. 
Ik werk zelfstandig, niet op afstand, onafhankelijk, persoonlijk en facturatie vindt rechtstreeks plaats tussen klant en exploitant, wat mijn werkwijze transparant houdt.

Door bij mijn opdrachtgevers op locatie aanwezig te zijn en onderdeel te zijn van de business weet ik wat er reilt en zeilt binnen het bedrijf. Deze aanpak maakt veel persoonlijke aandacht en samenwerking mogelijk. 

Want wat we doen, doen we met elkaar, open en eerlijk, transparant en in overleg onder het motto:

SCHERPER
INKOPEN

SLIMMER
 INZETTEN

HOGERE
ROI