Constance Olde Meule

- Eigenaar en mediaconsultant -

Geboren en getogen in het Twentse Ootmarsum en opgegroeid op het platteland. Na de middelbare school ben ik Bedrijfskunde gaan studeren in Groningen en inmiddels woon ik al jarenlang in Amsterdam. 
De Twentse tongval ben ik echter niet kwijtgeraakt… 

Gedurende mijn studie Bedrijfskunde – Marketing Management, maar vooral door de 6 jaar werkervaring in de media bij Ster, 
Sanoma | SBS en Talpa TV, heb ik veel crossmediakennis opgedaan.

Het jarenlang acteren in de zeer dynamische driehoek, waarin mediabureau, adverteerder en exploitant vertegenwoordigd zijn, heeft mij tot mediaspecialist gemaakt. Ik weet hoe de hazen lopen en als geen ander hoe je media efficiënter inzet en vooral scherper inkoopt. Dit resulteert in besparing of een verhoogde ROI voor mijn opdrachtgevers.

Het liefst werk ik samen met bedrijven die vraagstukken hebben waarin ik mijn kennis en ideeën kan vertalen naar passende strategieën, met natuurlijk als doel het verhogen van het bedrijfsresultaat van mijn opdrachtgevers. Dit is het gevolg van onder andere het laten groeien van merkbekendheid, merkvoorkeur en sales door het continu optimaliseren van de campagnes.
Het is voor mij altijd een uitdaging door te gaan tot het hoogst haalbare resultaat.

Hoe hoog leg jij mijn lat?